Pois monokulttuurisesta tehoviljelystä kohti pienempiä monimuotoisuuteen pyrkiviä tiloja. Se on myös uudistavan ruokatalouden tutkija Galina Kallionkin näkemys tulevaisuuden maataloudesta. Hänen mukaansa on selvää, että nykyinen tapa tuottaa ruokaa on kestämätöntä. Maaperä ei enää pysy hedelmällisenä, kun sitä köyhdytetään yksipuolisella viljelyllä. Lämpenevä ilmasto ja fossiilisista polttoaineista luopuminen vaativat muutoksen tekemistä. Kallio näkee, että meidän on kyseenalaistettava jatkuvan kasvun tavoittelumme, koska juuri se on hänen mukaansa syynä sille, että meillä ylipäätään on kestävyysongelmia. Miten siis käytännössä ruokaa voidaan tuottaa riittävästi ilman että tuhlaamme luonnon resursseja vaan päinvastoin lisäämme luonnon monimuotoisuutta?