If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Publications 1974 2018

Filter
Book
2008

Aistit ammattikäyttöön

Tuorila, H., Parkkinen, K. & Tolonen, K., 2008, Helsinki: WSOY Oppimateriaalit. 170 p.

Research output: Book/ReportBookProfessional

Makukoulu: makuoppituntien soveltaminen, toimintakäsikirja opettajille ja kouluttajille

Mustonen, S. & Tuorila, H., 2008, Helsinki: Sitra. 54 p.

Research output: Book/ReportBookGeneral public

2006

Sensory and food related perceptions of 8-, 9-, 10- and 11-year-old school children: baseline measurements

Oerlemans, P., Mustonen, S., Esselström, H. & Tuorila, H., 2006, Helsinki: University of Helsinki, Department of Food Technology. 25 p. (EKT-series; no. 1362)

Research output: Book/ReportBookScientificpeer-review

2005

Elintarvikkeiden aistinvaraiset tutkimusmenetelmät

Tuorila, H. & Appelbye, U., 2005, [Helsinki]: Yliopistopaino. 286 p.

Research output: Book/ReportBookProfessional

Kuluttajien odotusten ja asenteiden mittaaminen: kuluttajalähtöinen tuotteistaminen -hankkeen tuloksia

Urala, N., Lähteenmäki, L., Huotilainen, A., Tuorila, H., Ollila, S., Hautala, N. & Tuomi-Nurmi, S., 2005, Helsinki: Tekes. 48 p. (Teknologiakatsaus; no. 181)

Research output: Book/ReportBookScientificpeer-review