Photo of Leena Viitaharju
  • Kampusranta 9 C, FRAMI 2. krs

    00014

    Finland

20012021
If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Publications 2005 2019

Filter
Commissioned report
2017

Luomutuotanto 2020 - Aluetaloudelliset vaikutukset ja asema julkisella sektorilla

Viitaharju, L., Kujala, S. & Törmä, H., 2017, Seinäjoki, Mikkeli: Ruralia-instituutti. 182 p. (Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti; no. 170)

Research output: Book/ReportCommissioned reportProfessional

Räätälöimällä ammattikeittiöihin - Selvitys pienten elintarvikeyritysten ja ammattikeittiöiden välisistä lähi-innovaatioista

Viitaharju, L., Väisänen, H-M. & Lähdesmäki, M., 2017, Seinäjoki, Mikkeli: Ruralia-instituutti. 59 p. (Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti; no. 163)

Research output: Book/ReportCommissioned reportProfessional

Open Access
2014

Tiedosta hyvää: Helsingin yliopisto kestävien ja tehokkaiden ruokajärjestelmien edistäjänä

Suutari, T. M., Jumppanen, A. I. & Viitaharju, L., 2014, Ruralia-instituutti. 60 p. (Raportteja; no. 147)

Research output: Book/ReportCommissioned reportProfessional

Työtä ja hyvinvointia! Lähiruoan käytön aluetaloudelliset vaikutukset Suomen maakunnissa

Viitaharju, L., Määttä, S., Hakala, O. & Törmä, H., 2014, Seinäjoki: Ruralia-instituutti. 236 p. (Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti, Raportteja ; no. 118)

Research output: Book/ReportCommissioned reportProfessional

2009

Key factors influencing economic relationships and communication in Finnish food chains

Lähdesmäki, M., Viitaharju, L., Suvanto, H., Valkosalo, P., Kurki, S., Rantala, S-H., Hartmann, M., Fischer, C., Reynolds, N. & Bavorova, M., 2009, Seinäjoki: Ruralia-instituutti. 66 p. (Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti; no. 49)

Research output: Book/ReportCommissioned reportProfessional

Open Access
2005

Food Supply Chains in Lagging Rural Regions of Finland: an SME perspective

Viitaharju, L. M., Lähdesmäki, M., Kurki, S. & Valkosalo, P., 2005, Seinäjoki: University of Helsinki, Ruralia Institute. 156 p. (Publications / University of Helsinki, Ruralia Institute; no. 4)

Research output: Book/ReportCommissioned reportProfessional

Open Access