Photo of Minna Mikkola
  • Kampusranta 9 C, FRAMI 2. krs

    00014

    Finland

20052021
If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Publications 2005 2019

Filter
Chapter
2018

Consumer Insight and Approaches in New Dairy Products Development

Mikkola, M. M. & Colantuono, F., 2018, Advances in Dairy Products. Conto, F., Del Nobile, M., Faccia, M., Zambrini, A. & Conte, A. (eds.). 1 ed. Hoboken USA: Wiley Blackwell, Vol. 2018. p. 404-419 15 p. 4.2.3

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterScientificpeer-review

2017

Farmer's freedom in the productive world order: Standard takers, contesters and negotiators, or dissenters?

Mikkola, M. M., 2017, Transforming the Rural: Global Processes and Local Futures . Miele, M., Higgins, V., Bjorkhaug, H. & Truninger, M. (eds.). 1 ed. Bingley UK: Emerald Group Publishing, p. 155-176 21 p. (Research in Rural Sociology and Development; vol. 24).

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterScientificpeer-review

2015

THE ORGANIC SECTOR IN THE NORDIC-BALTIC REGION - WHAT IS ACHIEVED, AND WHAT IS CHALLENGING FURTHER GROWTH?

Loes, A-K., Dyrmundsson, O. R., Kreismane, D., Mikkola, M., Pehme, S., Rasmussen, I. A., Skulskis, V. & Wiwstad, M., 2015, Nordic View to Sustainable Rural Development. ZeverteRivza, S. (ed.). NJF Latvia, p. 79-84 6 p.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterScientificpeer-review

2013

Potential of transformative consumer learning for governance for animal welfare by public catering?

Mikkola, M. M. & Morley, A., 2013, The ethics of consumption: The citizen, the market and the law. Röcklinsberg, H. & Sandin, P. (eds.). First published 2013 ed. Wageningen: Wageningen Academic Publishers, p. 417-422 6 p. Section 11, 5

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterScientificpeer-review

2012

Kestävän kehityksen ruokakasvatus opetuksen kehittämisaloitteena? Eurooppalaisen ruokakasvatuksen kehityskulkuja

Mikkola, M., 2012, Ruoka - oppimisen edellytys aja opetuksen voimavara. Risku-Norja, H., Jeronen, E., Kurppa, S., Mikkola, M. & Uitto, A. (eds.). Seinäjoki: Ruralia-instituutti, p. 105-115 9 p. (Julkaisuja; no. 25).

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterScientific

Ruokapalveluhenkilöstö kanssakasvattajana kestävyyteen - suomalaisia kokemuksia kouluruokailun arjesta

Mikkola, M., 2012, Ruoka - oppimisen edellytys ja opetuksen voimavara. Risku-Norja, H., Mikkola, M., Kurppa, S., Jeronen, E. & Uitto, A. (eds.). Seinäjoki: Ruralia-instituutti, p. 94-103 10 p. (Julkaisuja; no. 25).

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterScientific

Open Access
2011

Tieteidenvälisen yhteiskehittelyn esteet ja ratkaisut - esimerkkinä kestävän biojalostamon mallinnus

Mikkola, M. & Kahiluoto, H., 2011, Tutkimusorganisaatiot elintarvikeketjun yritysten kumppaneina: TUKI - Tutkimuksesta kilpailukykyä -hankkeen loppuraportti. Iivonen, S. (ed.). Mikkeli: Ruralia-instituutti, p. 30-35 6 p. (Raportteja; no. 75).

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterScientific