Kasvot luomulle - luomulähiruokayrittäjien markkinointi- ja viestintävalmennus

Project: Research project

Project Details

Description (abstract)

Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti toteuttaa luomulähiruokayrittäjien markkinointi- ja viestintävalmiuksia parantavan valmennusohjelman ja kehittää tällaiseen valmennukseen sopivia materiaaleja ja toimintamalleja. Valmennuksessa yhdistetään verkkovalmennusta ja lähikokoontumisia.

Päätavoitteena on kehittää luomuyrittäjien markkinointi- ja viestintätaitoja sekä lisätä luomuyrittäjien ja kuluttajien vuorovaikutusta uusilla toimintamalleilla. Hankkeessa rakennetaan valtakunnallisen valmennuksen toimintamalli ja tukimateriaalit, joita pilotoidaan ja levitetään.

Valmennus suunnataan sellaisille luomutuottajille ja maatilayrityksille, jotka tekevät esimerkiksi suoramyyntiä maatilalla, maatilamatkailua, elintarvikejalostusta tai pitävät luomutuotteita myyvää erikoiskauppaa.

Muut yritykset saavat tietoa markkinoinnin ja viestinnän hyvistä käytännöistä kehittämisen tueksi. Kuluttajat saavat kiinnostavaa tietoa luomutuotannosta. Materiaali julkaistaan Projektipäällikkö Luomu.fi -kokonaisuudessa.
StatusFinished
Effective start/end date01/11/201231/12/2014