Hankkeen päätavoitteena on parantaa eteläsavolaisen (kotimaisen) luomu- ja lähiruokaketjun kilpailukykyä 1) edistämällä eteläsavolaisen (kotimaisen) lähi- ja luomuruoan kulutusta HoReCa-sektorilla laajentamalla lähi- ja luomutuotevalikoimaa asiakaslähtöisesti, 2) kehittämällä valtakunnallisesti monistettava pellolta ammattikeittiön pöytään -konsepti, joka perustuu alueelliseen verkostoitumiseen usean alkutuotannossa toimivan yrityksen/maatilan, pienjalostajan ja valmistavan teollisuuden toimittajan toimintojen kesken, 3) tuottamalla ja välittämällä tietoa luomu- ja lähiruoan tuotantoon liittyvistä asioista.
Kohderyhmänä on koko elintarvikeketjun toimijat Etelä-Savossa: alkutuotanto - jalostus - ruokapalvelut (erityisesti julkiset).