Elintarvikkeiden prosessointi ja pakkaaminen ja näiden vaikutus elintarvikkeiden säilyvyyteen: Lämpötila

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

    Original languageFinnish
    Title of host publicationElintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia
    EditorsHannu Korkeala
    Number of pages14
    Place of PublicationHelsinki
    PublisherWSOY Oppimateriaalit
    Publication date2007
    Pages299-312
    ISBN (Print)978-951-0-33469-0
    Publication statusPublished - 2007
    MoE publication typeD2 Article in professional manuals or guides or professional information systems or text book material

    Fields of Science

    • 413 Veterinary science

    Cite this

    Lindström, M. (2007). Elintarvikkeiden prosessointi ja pakkaaminen ja näiden vaikutus elintarvikkeiden säilyvyyteen: Lämpötila. In H. Korkeala (Ed.), Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia (pp. 299-312). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit.
    Lindström, Miia. / Elintarvikkeiden prosessointi ja pakkaaminen ja näiden vaikutus elintarvikkeiden säilyvyyteen : Lämpötila. Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. editor / Hannu Korkeala. Helsinki : WSOY Oppimateriaalit, 2007. pp. 299-312
    @inbook{f05cafc1f79c4d909220bbaef435fdfa,
    title = "Elintarvikkeiden prosessointi ja pakkaaminen ja n{\"a}iden vaikutus elintarvikkeiden s{\"a}ilyvyyteen: L{\"a}mp{\"o}tila",
    keywords = "413 El{\"a}inl{\"a}{\"a}ketiede",
    author = "Miia Lindstr{\"o}m",
    year = "2007",
    language = "suomi",
    isbn = "978-951-0-33469-0",
    pages = "299--312",
    editor = "Hannu Korkeala",
    booktitle = "Elintarvikehygienia - ymp{\"a}rist{\"o}hygienia, elintarvike- ja ymp{\"a}rist{\"o}toksikologia",
    publisher = "WSOY Oppimateriaalit",
    address = "Suomi",

    }

    Lindström, M 2007, Elintarvikkeiden prosessointi ja pakkaaminen ja näiden vaikutus elintarvikkeiden säilyvyyteen: Lämpötila. in H Korkeala (ed.), Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. WSOY Oppimateriaalit, Helsinki, pp. 299-312.

    Elintarvikkeiden prosessointi ja pakkaaminen ja näiden vaikutus elintarvikkeiden säilyvyyteen : Lämpötila. / Lindström, Miia.

    Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. ed. / Hannu Korkeala. Helsinki : WSOY Oppimateriaalit, 2007. p. 299-312.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

    TY - CHAP

    T1 - Elintarvikkeiden prosessointi ja pakkaaminen ja näiden vaikutus elintarvikkeiden säilyvyyteen

    T2 - Lämpötila

    AU - Lindström, Miia

    PY - 2007

    Y1 - 2007

    KW - 413 Eläinlääketiede

    M3 - Kirjan luku tai artikkeli

    SN - 978-951-0-33469-0

    SP - 299

    EP - 312

    BT - Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia

    A2 - Korkeala, Hannu

    PB - WSOY Oppimateriaalit

    CY - Helsinki

    ER -

    Lindström M. Elintarvikkeiden prosessointi ja pakkaaminen ja näiden vaikutus elintarvikkeiden säilyvyyteen: Lämpötila. In Korkeala H, editor, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Helsinki: WSOY Oppimateriaalit. 2007. p. 299-312