Elintarvikkeiden välityksellä leviävät patogeenit: Mikrobien osoitus- ja tunnistusmenetelmät sekä mikrobiologiset normit

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

    Original languageFinnish
    Title of host publicationElintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia
    EditorsHannu Korkeala
    Number of pages27
    Place of PublicationHelsinki
    PublisherWSOY Oppimateriaalit
    Publication date2007
    Pages140-166
    ISBN (Print)978-951-0-33469-0
    Publication statusPublished - 2007
    MoE publication typeD2 Article in professional manuals or guides or professional information systems or text book material

    Fields of Science

    • 413 Veterinary science

    Cite this

    Heikinheimo, A., Lindström, M., & Hatakka, M. (2007). Elintarvikkeiden välityksellä leviävät patogeenit: Mikrobien osoitus- ja tunnistusmenetelmät sekä mikrobiologiset normit. In H. Korkeala (Ed.), Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia (pp. 140-166). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit.
    Heikinheimo, Annamari ; Lindström, Miia ; Hatakka, Maija. / Elintarvikkeiden välityksellä leviävät patogeenit : Mikrobien osoitus- ja tunnistusmenetelmät sekä mikrobiologiset normit. Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. editor / Hannu Korkeala. Helsinki : WSOY Oppimateriaalit, 2007. pp. 140-166
    @inbook{c250f33cd89f490b856e0a62b8190a5d,
    title = "Elintarvikkeiden v{\"a}lityksell{\"a} levi{\"a}v{\"a}t patogeenit: Mikrobien osoitus- ja tunnistusmenetelm{\"a}t sek{\"a} mikrobiologiset normit",
    keywords = "413 El{\"a}inl{\"a}{\"a}ketiede",
    author = "Annamari Heikinheimo and Miia Lindstr{\"o}m and Maija Hatakka",
    year = "2007",
    language = "suomi",
    isbn = "978-951-0-33469-0",
    pages = "140--166",
    editor = "Hannu Korkeala",
    booktitle = "Elintarvikehygienia - ymp{\"a}rist{\"o}hygienia, elintarvike- ja ymp{\"a}rist{\"o}toksikologia",
    publisher = "WSOY Oppimateriaalit",
    address = "Suomi",

    }

    Heikinheimo, A, Lindström, M & Hatakka, M 2007, Elintarvikkeiden välityksellä leviävät patogeenit: Mikrobien osoitus- ja tunnistusmenetelmät sekä mikrobiologiset normit. in H Korkeala (ed.), Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. WSOY Oppimateriaalit, Helsinki, pp. 140-166.

    Elintarvikkeiden välityksellä leviävät patogeenit : Mikrobien osoitus- ja tunnistusmenetelmät sekä mikrobiologiset normit. / Heikinheimo, Annamari; Lindström, Miia; Hatakka, Maija.

    Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. ed. / Hannu Korkeala. Helsinki : WSOY Oppimateriaalit, 2007. p. 140-166.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

    TY - CHAP

    T1 - Elintarvikkeiden välityksellä leviävät patogeenit

    T2 - Mikrobien osoitus- ja tunnistusmenetelmät sekä mikrobiologiset normit

    AU - Heikinheimo, Annamari

    AU - Lindström, Miia

    AU - Hatakka, Maija

    PY - 2007

    Y1 - 2007

    KW - 413 Eläinlääketiede

    M3 - Kirjan luku tai artikkeli

    SN - 978-951-0-33469-0

    SP - 140

    EP - 166

    BT - Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia

    A2 - Korkeala, Hannu

    PB - WSOY Oppimateriaalit

    CY - Helsinki

    ER -

    Heikinheimo A, Lindström M, Hatakka M. Elintarvikkeiden välityksellä leviävät patogeenit: Mikrobien osoitus- ja tunnistusmenetelmät sekä mikrobiologiset normit. In Korkeala H, editor, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Helsinki: WSOY Oppimateriaalit. 2007. p. 140-166