Eri elintarvikeryhmien mikrobiologia: Valmisruoat

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

    Original languageFinnish
    Title of host publicationElintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia
    EditorsHannu Korkeala
    Number of pages7
    Place of PublicationHelsinki
    PublisherWSOY Oppimateriaalit
    Publication date2007
    Pages246-252
    ISBN (Print)978-951-0-33469-0
    Publication statusPublished - 2007
    MoE publication typeD2 Article in professional manuals or guides or professional information systems or text book material

    Fields of Science

    • 413 Veterinary science

    Cite this

    Lindström, M. (2007). Eri elintarvikeryhmien mikrobiologia: Valmisruoat. In H. Korkeala (Ed.), Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia (pp. 246-252). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit.
    Lindström, Miia. / Eri elintarvikeryhmien mikrobiologia : Valmisruoat. Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. editor / Hannu Korkeala. Helsinki : WSOY Oppimateriaalit, 2007. pp. 246-252
    @inbook{43e49f689185468aaec7d1fee7e98c1f,
    title = "Eri elintarvikeryhmien mikrobiologia: Valmisruoat",
    keywords = "413 El{\"a}inl{\"a}{\"a}ketiede",
    author = "Miia Lindstr{\"o}m",
    year = "2007",
    language = "suomi",
    isbn = "978-951-0-33469-0",
    pages = "246--252",
    editor = "Hannu Korkeala",
    booktitle = "Elintarvikehygienia - ymp{\"a}rist{\"o}hygienia, elintarvike- ja ymp{\"a}rist{\"o}toksikologia",
    publisher = "WSOY Oppimateriaalit",
    address = "Suomi",

    }

    Lindström, M 2007, Eri elintarvikeryhmien mikrobiologia: Valmisruoat. in H Korkeala (ed.), Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. WSOY Oppimateriaalit, Helsinki, pp. 246-252.

    Eri elintarvikeryhmien mikrobiologia : Valmisruoat. / Lindström, Miia.

    Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. ed. / Hannu Korkeala. Helsinki : WSOY Oppimateriaalit, 2007. p. 246-252.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

    TY - CHAP

    T1 - Eri elintarvikeryhmien mikrobiologia

    T2 - Valmisruoat

    AU - Lindström, Miia

    PY - 2007

    Y1 - 2007

    KW - 413 Eläinlääketiede

    M3 - Kirjan luku tai artikkeli

    SN - 978-951-0-33469-0

    SP - 246

    EP - 252

    BT - Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia

    A2 - Korkeala, Hannu

    PB - WSOY Oppimateriaalit

    CY - Helsinki

    ER -

    Lindström M. Eri elintarvikeryhmien mikrobiologia: Valmisruoat. In Korkeala H, editor, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Helsinki: WSOY Oppimateriaalit. 2007. p. 246-252