Gluteenittomista tuotteista on tulossa uutta tietoa: Keliaakikoille räätälöidyt tuotteet puhuttivat kesäkuussa Tampereella pidetyssä Gluteenittomat viljatuotteet GF10-symposiumissa

Hannu Salovaara, Jussi Loponen, Päivi Kanerva, Sanna Luoto, Tuula Sontag-Strohm

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
JournalKehittyvä Elintarvike
Volume21
Issue number6
Pages (from-to)52-53
Number of pages2
ISSN0787-8273
Publication statusPublished - 2010
MoE publication typeD1 Article in a trade journal
  • Manglin-Food

    Salovaara, H. (Principal Investigator), Loponen, J. (Project manager), Kanerva, P. (Participant), Sontag-Strohm, T. (Participant) & Brinck, O. (Participant)

    01/01/200730/06/2011

    Project: Research project

Cite this