Kopista ulos - tutkijat käytäntöteoreettisen tajun jäljillä

Keijo Räsänen (Editor), Eeva-Lotta Apajalahti (Editor), Eeva Houtbeckers (Editor), Galina Kallio (Editor), Aro Penttilä (Editor)

Research output: Book/ReportAnthology or special issueProfessional

Abstract

Teos kertoo perehtymisestä käytäntöteoreettisiin tutkimussuuntauksiin, jotka ovat ajankohtaisia monilla tutkimusalueilla. Tekstit käsittelevät ja edistävät keskeneräisiä, henkilökohtaisia oppimisprosesseja, joista ei ole tapana kertoa julkaisuissa. Kirja antaa realistisen kuvan tutkijoiden arjesta. Tutkimuskäytännön kehittämisessä ei ole kyse vain uuden sanaston omaksumisesta. Kirjasta selviää mitä muuta se vaatii. Kirjasta voi olla iloa erityisesti niille, jotka haluavat perehtyä käytäntöteorioihin tai muuten joutuvat käsittelemään suhdettaan tarjolla oleviin tutkimuskäytännön muotoihin.
Original languageFinnish
Publication statusPublished - 2015
MoE publication typeD6 Edited professional book

Publication series

NameAalto-yliopiston julkaisusarja KAUPPA + TALOUS
No.5
Volume2015
ISSN (Print)1799-4799
ISSN (Electronic)1799-4802

Cite this

Räsänen, K., Apajalahti, E-L., Houtbeckers, E., Kallio, G., & Penttilä, A. (Eds.) (2015). Kopista ulos - tutkijat käytäntöteoreettisen tajun jäljillä. (Aalto-yliopiston julkaisusarja KAUPPA + TALOUS; Vol. 2015, No. 5).
Räsänen, Keijo (Editor) ; Apajalahti, Eeva-Lotta (Editor) ; Houtbeckers, Eeva (Editor) ; Kallio, Galina (Editor) ; Penttilä, Aro (Editor). / Kopista ulos - tutkijat käytäntöteoreettisen tajun jäljillä. 2015. (Aalto-yliopiston julkaisusarja KAUPPA + TALOUS; 5).
@book{6fb310cf224d45f5a5a15e6029f902a0,
title = "Kopista ulos - tutkijat k{\"a}yt{\"a}nt{\"o}teoreettisen tajun j{\"a}ljill{\"a}",
abstract = "Teos kertoo perehtymisest{\"a} k{\"a}yt{\"a}nt{\"o}teoreettisiin tutkimussuuntauksiin, jotka ovat ajankohtaisia monilla tutkimusalueilla. Tekstit k{\"a}sittelev{\"a}t ja edist{\"a}v{\"a}t keskener{\"a}isi{\"a}, henkil{\"o}kohtaisia oppimisprosesseja, joista ei ole tapana kertoa julkaisuissa. Kirja antaa realistisen kuvan tutkijoiden arjesta. Tutkimusk{\"a}yt{\"a}nn{\"o}n kehitt{\"a}misess{\"a} ei ole kyse vain uuden sanaston omaksumisesta. Kirjasta selvi{\"a}{\"a} mit{\"a} muuta se vaatii. Kirjasta voi olla iloa erityisesti niille, jotka haluavat perehty{\"a} k{\"a}yt{\"a}nt{\"o}teorioihin tai muuten joutuvat k{\"a}sittelem{\"a}{\"a}n suhdettaan tarjolla oleviin tutkimusk{\"a}yt{\"a}nn{\"o}n muotoihin.",
editor = "Keijo R{\"a}s{\"a}nen and Eeva-Lotta Apajalahti and Eeva Houtbeckers and Galina Kallio and Aro Penttil{\"a}",
year = "2015",
language = "suomi",
series = "Aalto-yliopiston julkaisusarja KAUPPA + TALOUS",
number = "5",

}

Räsänen, K, Apajalahti, E-L, Houtbeckers, E, Kallio, G & Penttilä, A (eds) 2015, Kopista ulos - tutkijat käytäntöteoreettisen tajun jäljillä. Aalto-yliopiston julkaisusarja KAUPPA + TALOUS, no. 5, vol. 2015.

Kopista ulos - tutkijat käytäntöteoreettisen tajun jäljillä. / Räsänen, Keijo (Editor); Apajalahti, Eeva-Lotta (Editor); Houtbeckers, Eeva (Editor); Kallio, Galina (Editor); Penttilä, Aro (Editor).

2015. (Aalto-yliopiston julkaisusarja KAUPPA + TALOUS; Vol. 2015, No. 5).

Research output: Book/ReportAnthology or special issueProfessional

TY - BOOK

T1 - Kopista ulos - tutkijat käytäntöteoreettisen tajun jäljillä

A2 - Räsänen, Keijo

A2 - Apajalahti, Eeva-Lotta

A2 - Houtbeckers, Eeva

A2 - Kallio, Galina

A2 - Penttilä, Aro

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Teos kertoo perehtymisestä käytäntöteoreettisiin tutkimussuuntauksiin, jotka ovat ajankohtaisia monilla tutkimusalueilla. Tekstit käsittelevät ja edistävät keskeneräisiä, henkilökohtaisia oppimisprosesseja, joista ei ole tapana kertoa julkaisuissa. Kirja antaa realistisen kuvan tutkijoiden arjesta. Tutkimuskäytännön kehittämisessä ei ole kyse vain uuden sanaston omaksumisesta. Kirjasta selviää mitä muuta se vaatii. Kirjasta voi olla iloa erityisesti niille, jotka haluavat perehtyä käytäntöteorioihin tai muuten joutuvat käsittelemään suhdettaan tarjolla oleviin tutkimuskäytännön muotoihin.

AB - Teos kertoo perehtymisestä käytäntöteoreettisiin tutkimussuuntauksiin, jotka ovat ajankohtaisia monilla tutkimusalueilla. Tekstit käsittelevät ja edistävät keskeneräisiä, henkilökohtaisia oppimisprosesseja, joista ei ole tapana kertoa julkaisuissa. Kirja antaa realistisen kuvan tutkijoiden arjesta. Tutkimuskäytännön kehittämisessä ei ole kyse vain uuden sanaston omaksumisesta. Kirjasta selviää mitä muuta se vaatii. Kirjasta voi olla iloa erityisesti niille, jotka haluavat perehtyä käytäntöteorioihin tai muuten joutuvat käsittelemään suhdettaan tarjolla oleviin tutkimuskäytännön muotoihin.

M3 - Kokoomateos tai erikoisnumero

T3 - Aalto-yliopiston julkaisusarja KAUPPA + TALOUS

BT - Kopista ulos - tutkijat käytäntöteoreettisen tajun jäljillä

ER -

Räsänen K, (ed.), Apajalahti E-L, (ed.), Houtbeckers E, (ed.), Kallio G, (ed.), Penttilä A, (ed.). Kopista ulos - tutkijat käytäntöteoreettisen tajun jäljillä. 2015. (Aalto-yliopiston julkaisusarja KAUPPA + TALOUS; 5).