Millainen olisi kasvispainotteisempi Suomi?

Hanna Mattila, Mikael Fogelholm, Anu Hopia, Juha-Matti Katajajuuri, Heikki Lehtonen, Johanna Mäkelä, Mari Niva, Marja-Leena Ovaskainen, Pasi Pohjolainen, Hannele Pulkkinen, Helmi Risku-Norja, Petri Tapio

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterScientificpeer-review

Original languageFinnish
Title of host publicationVähemmän lihaa : Kohti kestävää ruokakulttuuria
EditorsHanna Mattila
Number of pages10
Place of PublicationHelsinki
PublisherGaudeamus Helsinki University Press
Publication date2016
Pages191-200
Article number9
ISBN (Print)978-952-495-388-7
Publication statusPublished - 2016
MoE publication typeA3 Book chapter

Fields of Science

  • 5141 Sociology
  • 416 Food Science

Cite this

Mattila, H., Fogelholm, M., Hopia, A., Katajajuuri, J-M., Lehtonen, H., Mäkelä, J., ... Tapio, P. (2016). Millainen olisi kasvispainotteisempi Suomi? In H. Mattila (Ed.), Vähemmän lihaa: Kohti kestävää ruokakulttuuria (pp. 191-200). [9] Helsinki: Gaudeamus Helsinki University Press.
Mattila, Hanna ; Fogelholm, Mikael ; Hopia, Anu ; Katajajuuri, Juha-Matti ; Lehtonen, Heikki ; Mäkelä, Johanna ; Niva, Mari ; Ovaskainen, Marja-Leena ; Pohjolainen, Pasi ; Pulkkinen, Hannele ; Risku-Norja, Helmi ; Tapio, Petri. / Millainen olisi kasvispainotteisempi Suomi?. Vähemmän lihaa: Kohti kestävää ruokakulttuuria. editor / Hanna Mattila. Helsinki : Gaudeamus Helsinki University Press, 2016. pp. 191-200
@inbook{4d697115d41140029e9672a232df7228,
title = "Millainen olisi kasvispainotteisempi Suomi?",
keywords = "5141 Sosiologia, 416 Elintarviketieteet",
author = "Hanna Mattila and Mikael Fogelholm and Anu Hopia and Juha-Matti Katajajuuri and Heikki Lehtonen and Johanna M{\"a}kel{\"a} and Mari Niva and Marja-Leena Ovaskainen and Pasi Pohjolainen and Hannele Pulkkinen and Helmi Risku-Norja and Petri Tapio",
year = "2016",
language = "suomi",
isbn = "978-952-495-388-7",
pages = "191--200",
editor = "Hanna Mattila",
booktitle = "V{\"a}hemm{\"a}n lihaa",
publisher = "Gaudeamus Helsinki University Press",
address = "Suomi",

}

Mattila, H, Fogelholm, M, Hopia, A, Katajajuuri, J-M, Lehtonen, H, Mäkelä, J, Niva, M, Ovaskainen, M-L, Pohjolainen, P, Pulkkinen, H, Risku-Norja, H & Tapio, P 2016, Millainen olisi kasvispainotteisempi Suomi? in H Mattila (ed.), Vähemmän lihaa: Kohti kestävää ruokakulttuuria., 9, Gaudeamus Helsinki University Press, Helsinki, pp. 191-200.

Millainen olisi kasvispainotteisempi Suomi? / Mattila, Hanna; Fogelholm, Mikael; Hopia, Anu; Katajajuuri, Juha-Matti; Lehtonen, Heikki; Mäkelä, Johanna; Niva, Mari; Ovaskainen, Marja-Leena; Pohjolainen, Pasi; Pulkkinen, Hannele; Risku-Norja, Helmi; Tapio, Petri.

Vähemmän lihaa: Kohti kestävää ruokakulttuuria. ed. / Hanna Mattila. Helsinki : Gaudeamus Helsinki University Press, 2016. p. 191-200 9.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterScientificpeer-review

TY - CHAP

T1 - Millainen olisi kasvispainotteisempi Suomi?

AU - Mattila, Hanna

AU - Fogelholm, Mikael

AU - Hopia, Anu

AU - Katajajuuri, Juha-Matti

AU - Lehtonen, Heikki

AU - Mäkelä, Johanna

AU - Niva, Mari

AU - Ovaskainen, Marja-Leena

AU - Pohjolainen, Pasi

AU - Pulkkinen, Hannele

AU - Risku-Norja, Helmi

AU - Tapio, Petri

PY - 2016

Y1 - 2016

KW - 5141 Sosiologia

KW - 416 Elintarviketieteet

M3 - Kirjan luku tai artikkeli

SN - 978-952-495-388-7

SP - 191

EP - 200

BT - Vähemmän lihaa

A2 - Mattila, Hanna

PB - Gaudeamus Helsinki University Press

CY - Helsinki

ER -

Mattila H, Fogelholm M, Hopia A, Katajajuuri J-M, Lehtonen H, Mäkelä J et al. Millainen olisi kasvispainotteisempi Suomi? In Mattila H, editor, Vähemmän lihaa: Kohti kestävää ruokakulttuuria. Helsinki: Gaudeamus Helsinki University Press. 2016. p. 191-200. 9