Millainen olisi kasvispainotteisempi Suomi?

Hanna Mattila, Mikael Fogelholm, Anu Hopia, Juha-Matti Katajajuuri, Heikki Lehtonen, Johanna Mäkelä, Mari Niva, Marja-Leena Ovaskainen, Pasi Pohjolainen, Hannele Pulkkinen, Helmi Risku-Norja, Petri Tapio

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterScientificpeer-review

Original languageFinnish
Title of host publicationVähemmän lihaa : Kohti kestävää ruokakulttuuria
EditorsHanna Mattila
Number of pages10
Place of PublicationHelsinki
PublisherGaudeamus Helsinki University Press
Publication date2016
Pages191-200
Article number9
ISBN (Print)978-952-495-388-7
Publication statusPublished - 2016
MoE publication typeA3 Book chapter

Fields of Science

  • 5141 Sociology
  • 416 Food Science

Cite this

Mattila, H., Fogelholm, M., Hopia, A., Katajajuuri, J-M., Lehtonen, H., Mäkelä, J., Niva, M., Ovaskainen, M-L., Pohjolainen, P., Pulkkinen, H., Risku-Norja, H., & Tapio, P. (2016). Millainen olisi kasvispainotteisempi Suomi? In H. Mattila (Ed.), Vähemmän lihaa: Kohti kestävää ruokakulttuuria (pp. 191-200). [9] Gaudeamus Helsinki University Press.