Miten kuluttajat suhtautuvat viljeltyyn lihaan ja solumaatalouden tuotteisiin?

Research output: Contribution to journalOther articlesScientific

Original languageFinnish
JournalRuralia
Volume2018
Issue number2
Pages (from-to)8-9
Number of pages2
ISSN1796-4857
Publication statusPublished - 2018
MoE publication typeNot Eligible

Fields of Science

  • 4111 Agronomy

Cite this

@article{72ba8ed3c8214d568798bbb2e1add445,
title = "Miten kuluttajat suhtautuvat viljeltyyn lihaan ja solumaatalouden tuotteisiin?",
keywords = "4111 Maataloustiede",
author = "Ryyn{\"a}nen, {Toni Taisto}",
year = "2018",
language = "suomi",
volume = "2018",
pages = "8--9",
journal = "Ruralia",
issn = "1796-4857",
publisher = "Helsingin yliopisto",
number = "2",

}

Miten kuluttajat suhtautuvat viljeltyyn lihaan ja solumaatalouden tuotteisiin? / Ryynänen, Toni Taisto.

In: Ruralia, Vol. 2018, No. 2, 2018, p. 8-9.

Research output: Contribution to journalOther articlesScientific

TY - JOUR

T1 - Miten kuluttajat suhtautuvat viljeltyyn lihaan ja solumaatalouden tuotteisiin?

AU - Ryynänen, Toni Taisto

PY - 2018

Y1 - 2018

KW - 4111 Maataloustiede

M3 - Muu artikkeli

VL - 2018

SP - 8

EP - 9

JO - Ruralia

JF - Ruralia

SN - 1796-4857

IS - 2

ER -