Politiikkaa puheenjohtajakisan pellen roolissa?

Translated title of the contribution: Politics as the clown of the party leadership race?

Research output: Contribution to journalArticleGeneral public

Abstract

Alexander Stubbilla on tärkeä rooli Kokoomuksen puheenjohtajakisassa. Hän haastaa suomalaisen konsensuksen ja näyttäytyy lähes ulkopuolisena, eurooppalaisena ehdokkaana. Näkökulmasta riippuen sankarin tai pellen roolissa Stubb artikuloi monen kokoomuslaisen märkiä unelmia. Hänen rinnallaan muut ehdokkaat näyttäytyvät sovittelevina, jopa pliisuina. Tulevan puheenjohtajan on helppo kääntää puoluetta oikealle, vaikka ei Stubbin politiikaa toteuttaisikaan, Emilia Palonen analysoi.
Original languageFinnish
JournalPolitiikasta.fi
ISSN2323-7090
Publication statusPublished - 13 Jun 2014
MoE publication typeE1 Popularised article, newspaper article

Fields of Science

  • 517 Political science

Cite this

@article{bacb5cd8e11e4cc5bdf00836ef1c761f,
title = "Politiikkaa puheenjohtajakisan pellen roolissa?",
abstract = "Alexander Stubbilla on t{\"a}rke{\"a} rooli Kokoomuksen puheenjohtajakisassa. H{\"a}n haastaa suomalaisen konsensuksen ja n{\"a}ytt{\"a}ytyy l{\"a}hes ulkopuolisena, eurooppalaisena ehdokkaana. N{\"a}k{\"o}kulmasta riippuen sankarin tai pellen roolissa Stubb artikuloi monen kokoomuslaisen m{\"a}rki{\"a} unelmia. H{\"a}nen rinnallaan muut ehdokkaat n{\"a}ytt{\"a}ytyv{\"a}t sovittelevina, jopa pliisuina. Tulevan puheenjohtajan on helppo k{\"a}{\"a}nt{\"a}{\"a} puoluetta oikealle, vaikka ei Stubbin politiikaa toteuttaisikaan, Emilia Palonen analysoi.",
keywords = "517 Valtio-oppi, hallintotiede",
author = "Emilia Palonen",
year = "2014",
month = "6",
day = "13",
language = "suomi",
journal = "Politiikasta.fi",
issn = "2323-7090",
publisher = "Valtiotieteellinen yhdistys",

}

Politiikkaa puheenjohtajakisan pellen roolissa? / Palonen, Emilia.

In: Politiikasta.fi, 13.06.2014.

Research output: Contribution to journalArticleGeneral public

TY - JOUR

T1 - Politiikkaa puheenjohtajakisan pellen roolissa?

AU - Palonen, Emilia

PY - 2014/6/13

Y1 - 2014/6/13

N2 - Alexander Stubbilla on tärkeä rooli Kokoomuksen puheenjohtajakisassa. Hän haastaa suomalaisen konsensuksen ja näyttäytyy lähes ulkopuolisena, eurooppalaisena ehdokkaana. Näkökulmasta riippuen sankarin tai pellen roolissa Stubb artikuloi monen kokoomuslaisen märkiä unelmia. Hänen rinnallaan muut ehdokkaat näyttäytyvät sovittelevina, jopa pliisuina. Tulevan puheenjohtajan on helppo kääntää puoluetta oikealle, vaikka ei Stubbin politiikaa toteuttaisikaan, Emilia Palonen analysoi.

AB - Alexander Stubbilla on tärkeä rooli Kokoomuksen puheenjohtajakisassa. Hän haastaa suomalaisen konsensuksen ja näyttäytyy lähes ulkopuolisena, eurooppalaisena ehdokkaana. Näkökulmasta riippuen sankarin tai pellen roolissa Stubb artikuloi monen kokoomuslaisen märkiä unelmia. Hänen rinnallaan muut ehdokkaat näyttäytyvät sovittelevina, jopa pliisuina. Tulevan puheenjohtajan on helppo kääntää puoluetta oikealle, vaikka ei Stubbin politiikaa toteuttaisikaan, Emilia Palonen analysoi.

KW - 517 Valtio-oppi, hallintotiede

M3 - Artikkeli

JO - Politiikasta.fi

JF - Politiikasta.fi

SN - 2323-7090

ER -