Räätälöimällä julkisiin keittiöihin. Suosituksia ja toimenpiteitä paikallisten ruokainnovaatioiden edistämiseksi.

Research output: Book/ReportBookProfessional

Original languageFinnish
Place of PublicationSeinäjoki
PublisherRuralia-instituutti
Number of pages12
Publication statusPublished - Feb 2017
MoE publication typeD5 Text book, professional manual or guide or a dictionary

Fields of Science

  • 415 Other agricultural sciences

Cite this

@book{1d1e54d03b56496292b1e23583057f1b,
title = "R{\"a}{\"a}t{\"a}l{\"o}im{\"a}ll{\"a} julkisiin keitti{\"o}ihin. Suosituksia ja toimenpiteit{\"a} paikallisten ruokainnovaatioiden edist{\"a}miseksi.",
keywords = "415 Muut maataloustieteet",
author = "Viitaharju, {Leena Marianne} and L{\"a}hdesm{\"a}ki, {Merja Riitta} and V{\"a}is{\"a}nen, {Hanna-Maija Elina}",
year = "2017",
month = "2",
language = "suomi",
publisher = "Ruralia-instituutti",
address = "Suomi",

}

TY - BOOK

T1 - Räätälöimällä julkisiin keittiöihin. Suosituksia ja toimenpiteitä paikallisten ruokainnovaatioiden edistämiseksi.

AU - Viitaharju, Leena Marianne

AU - Lähdesmäki, Merja Riitta

AU - Väisänen, Hanna-Maija Elina

PY - 2017/2

Y1 - 2017/2

KW - 415 Muut maataloustieteet

M3 - Kirja

BT - Räätälöimällä julkisiin keittiöihin. Suosituksia ja toimenpiteitä paikallisten ruokainnovaatioiden edistämiseksi.

PB - Ruralia-instituutti

CY - Seinäjoki

ER -