Ranskan ääntämisopas

Research output: Book/ReportBookProfessional

Abstract

Ranskan ääntämisopas esittelee konkreettisesti suomen ja ranskan ääntämisen eroja sekä niitä ranskan piirteitä, joihin suomea äidinkielenään puhuvien tulisi erityisesti kiinnittää huomiota. Opas on suunniteltu vastaamaan yliopistotasoisen ranskalaisen filologian fonetiikan opetuksen tarpeita.

Teos on laadittu mahdollisimman yleistajuiseksi ja helposti lähestyttäväksi. Täten se soveltuu myös muuhun opetuskäyttöön sekä itseopiskeluun. Teoreettisia selityksiä tuetaan runsaan kuvamateriaalin ja kirjaan sisältyvän cd-äänitteen avulla. Lisäksi kirja sisältää käytännön ääntämisharjoituksia sekä kertaustehtäviä. Keskeisimmät termit ja käsitteet annetaan myös ranskaksi.
Original languageFinnish
Place of PublicationHelsinki
PublisherFinn Lectura
Edition1
Number of pages147
ISBN (Print)978-951-792-720-8
Publication statusPublished - 24 Sep 2015
MoE publication typeD5 Text book, professional manual or guide or a dictionary

Fields of Science

  • 6121 Languages

Cite this

Wiklund, M. (2015). Ranskan ääntämisopas. (1 ed.) Helsinki: Finn Lectura.
Wiklund, Mari. / Ranskan ääntämisopas. 1 ed. Helsinki : Finn Lectura, 2015. 147 p.
@book{9c876f897ddc4bfd98505844ab0dfbf3,
title = "Ranskan {\"a}{\"a}nt{\"a}misopas",
abstract = "Ranskan {\"a}{\"a}nt{\"a}misopas esittelee konkreettisesti suomen ja ranskan {\"a}{\"a}nt{\"a}misen eroja sek{\"a} niit{\"a} ranskan piirteit{\"a}, joihin suomea {\"a}idinkielen{\"a}{\"a}n puhuvien tulisi erityisesti kiinnitt{\"a}{\"a} huomiota. Opas on suunniteltu vastaamaan yliopistotasoisen ranskalaisen filologian fonetiikan opetuksen tarpeita.Teos on laadittu mahdollisimman yleistajuiseksi ja helposti l{\"a}hestytt{\"a}v{\"a}ksi. T{\"a}ten se soveltuu my{\"o}s muuhun opetusk{\"a}ytt{\"o}{\"o}n sek{\"a} itseopiskeluun. Teoreettisia selityksi{\"a} tuetaan runsaan kuvamateriaalin ja kirjaan sis{\"a}ltyv{\"a}n cd-{\"a}{\"a}nitteen avulla. Lis{\"a}ksi kirja sis{\"a}lt{\"a}{\"a} k{\"a}yt{\"a}nn{\"o}n {\"a}{\"a}nt{\"a}misharjoituksia sek{\"a} kertausteht{\"a}vi{\"a}. Keskeisimm{\"a}t termit ja k{\"a}sitteet annetaan my{\"o}s ranskaksi.",
keywords = "6121 Kielitieteet, fonetiikka, ranska, {\"a}{\"a}nt{\"a}minen",
author = "Mari Wiklund",
year = "2015",
month = "9",
day = "24",
language = "suomi",
isbn = "978-951-792-720-8",
publisher = "Finn Lectura",
address = "Suomi",
edition = "1",

}

Wiklund, M 2015, Ranskan ääntämisopas. 1 edn, Finn Lectura, Helsinki.

Ranskan ääntämisopas. / Wiklund, Mari.

1 ed. Helsinki : Finn Lectura, 2015. 147 p.

Research output: Book/ReportBookProfessional

TY - BOOK

T1 - Ranskan ääntämisopas

AU - Wiklund, Mari

PY - 2015/9/24

Y1 - 2015/9/24

N2 - Ranskan ääntämisopas esittelee konkreettisesti suomen ja ranskan ääntämisen eroja sekä niitä ranskan piirteitä, joihin suomea äidinkielenään puhuvien tulisi erityisesti kiinnittää huomiota. Opas on suunniteltu vastaamaan yliopistotasoisen ranskalaisen filologian fonetiikan opetuksen tarpeita.Teos on laadittu mahdollisimman yleistajuiseksi ja helposti lähestyttäväksi. Täten se soveltuu myös muuhun opetuskäyttöön sekä itseopiskeluun. Teoreettisia selityksiä tuetaan runsaan kuvamateriaalin ja kirjaan sisältyvän cd-äänitteen avulla. Lisäksi kirja sisältää käytännön ääntämisharjoituksia sekä kertaustehtäviä. Keskeisimmät termit ja käsitteet annetaan myös ranskaksi.

AB - Ranskan ääntämisopas esittelee konkreettisesti suomen ja ranskan ääntämisen eroja sekä niitä ranskan piirteitä, joihin suomea äidinkielenään puhuvien tulisi erityisesti kiinnittää huomiota. Opas on suunniteltu vastaamaan yliopistotasoisen ranskalaisen filologian fonetiikan opetuksen tarpeita.Teos on laadittu mahdollisimman yleistajuiseksi ja helposti lähestyttäväksi. Täten se soveltuu myös muuhun opetuskäyttöön sekä itseopiskeluun. Teoreettisia selityksiä tuetaan runsaan kuvamateriaalin ja kirjaan sisältyvän cd-äänitteen avulla. Lisäksi kirja sisältää käytännön ääntämisharjoituksia sekä kertaustehtäviä. Keskeisimmät termit ja käsitteet annetaan myös ranskaksi.

KW - 6121 Kielitieteet

KW - fonetiikka

KW - ranska

KW - ääntäminen

UR - http://www.finnlectura.fi/tuotteet-33/uutuudet/414-ranskan-ääntämisopas.html

M3 - Kirja

SN - 978-951-792-720-8

BT - Ranskan ääntämisopas

PB - Finn Lectura

CY - Helsinki

ER -

Wiklund M. Ranskan ääntämisopas. 1 ed. Helsinki: Finn Lectura, 2015. 147 p.