@book{2f3afa076e2d4ce4be53740f87d579a8,
title = "Ruisleiv{\"a}st{\"a} pestoon: n{\"a}k{\"o}kulmia muuttuvaan ruokakulttuuriin",
keywords = "516 Kasvatustieteet, ruokakulttuuri - muutos, ruokaperinne, ruoka, historia, ruokatottumukset, ravitsemusk{\"a}ytt{\"a}ytyminen, terveyden edist{\"a}minen, ravitsemuskasvatus, elintavat, kouluruokailu, ravitsemus, kulttuurihistoria - ruoka, matkultur, f{\"o}r{\"a}ndring, mat, mattradition, matvanor, kostvanor, levnadsvanor, kulttuurihistoria, ruokakulttuuri - muutos - Suomi, ruoka - historia, ruokatottumukset - muutos, ravitsemusk{\"a}ytt{\"a}ytyminen - miehet, ravitsemusk{\"a}ytt{\"a}ytyminen - naiset, ravitsemuskasvatus - lapset, ravitsemuskasvatus - nuoret, kouluruokailu - historia - Suomi, ravitsemus - historia - Suomi, kulttuurihistoria - Suomi, ruokakulttuuri, muutos, naiset, miehet, lapset, nuoret, kvinnor, m{\"a}n, barn, ungdomar, ruokatottumukset - lapset, Suomi, Finland",
editor = "Johanna M{\"a}kel{\"a} and P{\"a}ivi Palojoki and Merja Sillanp{\"a}{\"a}",
year = "2003",
language = "suomi",
isbn = " 951-0-27865-3",
publisher = "WSOY",
address = "Suomi",
}