Suurtalouksien hygieniatason selvittäminen

Translated title of the contribution: The level of hygiene in institutional kitchens

Johanna Takkinen, Hannu Korkeala, Pirjo-Liisa Penttilä

    Research output: Book/ReportCommissioned reportProfessional

    Original languageFinnish
    Place of PublicationHelsinki
    PublisherElintarvikevirasto
    Number of pages63
    ISBN (Print)951-47-4304-0
    Publication statusPublished - 1991
    MoE publication typeD4 Published development or research report or study

    Publication series

    NameElintarvikeviraston julkaisuja
    PublisherElintarvikevirasto
    No.4/1990
    ISSN (Print)0788-6039

    Fields of Science

    • 413 Veterinary science
    • joukkoruokailu
    • suurtaloushygienia
    • mikrobiologinen laatu
    • catering
    • hygiene in institutional kitchens
    • microbiological quality

    Cite this

    Takkinen, J., Korkeala, H., & Penttilä, P-L. (1991). Suurtalouksien hygieniatason selvittäminen. (Elintarvikeviraston julkaisuja; No. 4/1990). Helsinki: Elintarvikevirasto.