Uusia paikallisia makuja julkiselle sektorille

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
JournalElintarvike ja terveys
Volume33
Issue number3
Pages (from-to)14-17
Number of pages4
ISSN0786-213X
Publication statusPublished - May 2019
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Fields of Science

  • 416 Food Science

Cite this

@article{665f105ff8494b60a6198a568544a2b6,
title = "Uusia paikallisia makuja julkiselle sektorille",
keywords = "416 Elintarviketieteet",
author = "Leena Viitaharju and Merja L{\"a}hdesm{\"a}ki",
year = "2019",
month = "5",
language = "suomi",
volume = "33",
pages = "14--17",
journal = "Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ymp{\"a}rist{\"o}terveydenhuollon ammattilehti",
issn = "0786-213X",
publisher = "TERVEYSALAN TEKNIKOT",
number = "3",

}

Uusia paikallisia makuja julkiselle sektorille. / Viitaharju, Leena; Lähdesmäki, Merja.

In: Elintarvike ja terveys, Vol. 33, No. 3, 05.2019, p. 14-17.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Uusia paikallisia makuja julkiselle sektorille

AU - Viitaharju, Leena

AU - Lähdesmäki, Merja

PY - 2019/5

Y1 - 2019/5

KW - 416 Elintarviketieteet

M3 - Artikkeli

VL - 33

SP - 14

EP - 17

JO - Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti

JF - Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti

SN - 0786-213X

IS - 3

ER -