Change and Continuity in Russian Memory Politics,

Kangaspuro, M. V. (Järjestäjätoimikunnan puheenjohtaja)

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Kuvaus

International workshop September 18-19, 2018 Aleksanteri Institute, University of Helsinki, Finland. Workshop discussed how new memory politics emerges simultaneously on different levels: on the international arena, for national audiences and in the local context. The use of contested memory-pieces can mark drastic changes in the development of the authoritarian regime and in the space of manoeuvre of its opposition. History politics affects the key values of societal and religious life, and plays an instrumental role in the acquiring of a new sphere of influence.
Aikajakso18 syyskuuta 2018 - 19 syyskuuta 2018
Tapahtuman tyyppiTyöpaja