Confronting the National in the Musical Past, Third Sibelius Academy Symposium on Music History

Viljanen, E. (Puhuja: esitelmän pitäjä)

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Kuvaus

From East to West and from West to East: Developing Soviet Music though Western Models

Kutsuin yhdysvaltalaisen historioitsijan prof. dr. Jonathan Rosenbergin (Hunter College & the Graduate Center of the City University of New York) puhumaan kanssani paneelissa "Crossing European Borders from the East and the West: Boris Asafiev, Leonard Bernstein and Twentieth-Century Cultural Transfer." Kutsuin diskussantiksi saksalaisen Hallen yliopiston professorin dr. Tomi Mäkelän.
Aikajakso22 toukokuuta 2014
Tapahtuman tyyppiMuu