Siirry päänavigointiin
Siirry hakuun
Siirry pääsisältöön
Helsingin yliopisto Etusivu
English
Svenska
Suomi
Etusivu
Henkilöt
Julkaisut
Projektit
Tutkimusinfrastruktuurit
Tutkimusyksiköt
Tietoaineistot
Aktiviteetit
Palkinnot
Lehtileikkeet
Haku asiantuntemuksen, nimen tai kytköksen perusteella
Cultured Meat in the Social Sciences - A Tentative Classification
Ryynänen, T.
(Puhuja)
Ruralia-instituutti, Mikkeli
Kestävyystieteen instituutti (HELSUS)
Ihminen digitaalisissa ja kestävissä talouksissa
Aktiviteetti
:
Puhe- tai esitystyypit
›
Suullinen esitys
Aikajakso
8 lokak. 2019
Tapahtuman otsikko
5th International Scientific Conference on Cultured Meat
Tapahtuman tyyppi
Konferenssi
Konferenssinumero
5
Sijainti
Maastricht, Alankomaat
Näytä kartalla
Tunnustuksen arvo
Kansainvälinen
Tähän liittyvä sisältö
Projektit
Maatalouden muutos agroekologisten symbioosien ja solumaatalouden avulla - Ympäristövaikutukset ja viljelijöiden sekä kuluttajien näkemykset
Projekti
:
Rahastot ja säätiöt
Viljelty liha eläintenjälkeisessä biotaloudessa - ihmisten ja tuotantoeläinten muuttuvat suhteet
Projekti
:
Rahastot ja säätiöt