Globalisation and legal theory. A collaborative Doctoral Programme in Contemporary Legal and Political Theory. Member of Associate Faculty of the programme. (Ulkoinen yksikkö)

Nuotio, K. (Asiantuntijajäsen)

Aktiviteetti: JäsenyystyypitJäsenyys tai muu rooli kansallisessa/kansainvälisessä komiteassa, toimikunnassa tai hallituksessa

jäsen kansainvälisen tohtoriohjelman apuelimessä

The 'Globalisation and Legal Theory’ doctoral programme builds on a collaboration between the Universities of Antwerp (Belgium), Glasgow (United Kingdom), Kiel (Germany) and Tilburg (The Netherlands) that combines the expertise of all four institutions in bringing critical legal thought (in a broad sense) to bear on contemporary global challenges.

Body affiliation: jäsenyys apuelimessä
Aikajakso1 tammikuuta 2012
PidettyGlobalisation and legal theory. A collaborative Doctoral Programme in Contemporary Legal and Political Theory. Member of Associate Faculty of the programme. , Belgia
Tunnustuksen arvoKansainvälinen