Graduate School in Pharmaceutical Research (Ulkoinen yksikkö)

Yli-Kauhaluoma, J. (Puheenjohtaja)

Aktiviteetti: JäsenyystyypitJäsenyys tai muu rooli suomalaisessa tai kansainvälisessä julkisen sektorin organisaatiossa

Vice-director of the Graduate School in Pharmaceutical Research

The Graduate School in Pharmaceutical Research is a national graduate school founded in collaboration with the University of Eastern Finland (Kuopio campus) and the University of Helsinki. The Graduate School started at the beginning of 1998. The graduate school is a part of the FinPharmaNet network of Graduate Schools.

During 2010-2013 the Graduate School is coordinated by the University of Eastern Finland and the Director is Paavo Honkakoski, Professor in Biopharmacy and the Vice Director is Jari Yli-Kauhaluoma, Professor in Medicinal Chemistry. The Coordinator is PhD Ilkka Reenilä. Arja Afflekt and Mervi Silaste act as officers in postgraduate education in Kuopio.

The Graduate School in Pharmaceutical Research offers a multi-scientific and well organized doctoral education in pharmaceutical research. The Graduate school includes several research groups and is a part of national and international pharmaceutical research network including connections with pharmaceutical companies.

Body affiliation: GSPR
Aikajakso1 tammikuuta 2010 - 31 joulukuuta 2011