HEI ICI PARFORM Kick-Off Meeting

Kanninen, M. T. (Järjestäjätoimikunnan puheenjohtaja), Chakma, D. (Järjestäjätoimikunnan sihteeri), Hogarth, N. (Järjestäjätoimikunnan jäsen), Monge Monge, A. A. (Järjestäjätoimikunnan jäsen)

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Kuvaus

On 27th of June, 2017 VITRI launched a new 3 years (1.3.2017-30.3.2020) project called “Partnership for Forestry Higher Education Cooperation in Mekong Region (PARFROM)” in cooperation with Savannakhet University at Kaysone Phomvihan Cultural Hall, Savannakhet Province. The project is funded by the Ministry for Foreign Affairs of Finland under the “Higher Education Institutions Institutional Cooperation Instrument (HEI ICI)”
Aikajakso26 kesäkuuta 201727 kesäkuuta 2017
Tapahtuman tyyppiSeminaari