Klén, T. (Muu rooli)

Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypitAkateeminen vierailu toiseen organisaatioon

Vierailu ILO:n osuustoimintajaostoon

Vierailun aikana tavattiin ILO:n osuustoimintajaoston väkeä, Luzernin yliopiston edustaja sekä puhelinneuvotteluyhteyksien kautta osuustoimintakoulutuksista vastaavia henkilöitä USA:sta ja Kanadasta. Vierailut käsittelivät osuustoimintaan liittyviä koulutuksia sekä osuustoimintaan liittyvän perustiedon keräämisen aloittamista kansainvälisenä yhteistyönä. Matkan aikana tutustuttiin myös yhteen osuuskuntaan.
    Aikajakso20 lokakuuta 201223 lokakuuta 2012
    VieraillaanILO:n (International Labor Organization) yhteydessä toimiva osuustoimintaa maailmanlaajuisesti edistävä jaosto
    Tunnustuksen arvoKansainvälinen