Intensive training on "Academic writing in English"

Siddall, R. (Puhuja: puheenjohtaja), Kanninen, M. T. (Järjestäjätoimikunnan puheenjohtaja), Chakma, D. (Järjestäjätoimikunnan sihteeri), Hogarth, N. (Järjestäjätoimikunnan jäsen), Monge Monge, A. A. (Järjestäjätoimikunnan jäsen)

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Kuvaus

As part of Partnership for Forestry Higher Education Cooperation in the Mekong Region (HEI ICI PARFORM) project, VITRI, University of Helsinki in cooperation with Savannakhet University (SKU) will organize a 5 days (12-16 June, 2017) intensive course on "Academic writing in English" at SKU to improve English academic writing skills of young professionals of partner institutions in Mekong region.
Aikajakso12 kesäkuuta 201716 kesäkuuta 2017
Tapahtuman tyyppiKurssi