#Kaupunkisome: Kuplia vai kansanvaltaa? -seminaari

Kulonpalo, J. (Puheenjohtaja), Mäenpää, P. A. (Puhuja: esitelmän pitäjä), Maija Elina Faehnle (Puhuja: esitelmän pitäjä), Annina Ala-Outinen (Järjestäjätoimikunnan jäsen), Vaattovaara, M. K. (Puhuja: esitelmän pitäjä)

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Kuvaus

Helsingin yliopiston Tiedekulmassa 15.1. järjestettävässä #Kaupunkisome: kuplia vai kansanvaltaa? -seminaarissa pureudutaan sosiaalisen median rooliin uudenlaisen urbaanin osallisuuden muotona sekä kaupungin kehittämisen välineenä. Tilaisuudessa Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston tutkijat esittelevät uusinta aihetta käsittelevää tutkimusta. Kaupunginosien some-aktiivit ja Helsingin kaupungin edustajat kertovat kokemuksistaan ja näkemyksistään kaupunkisomesta ja sen mahdollisuuksista. Yhteiskehittelyn hengessä käytävää loppukeskustelua ryyditetään sosiaalisen median asiantuntijoilta pyydetyillä kommenteilla.
Aikajakso15 tammikuuta 2018
Tapahtuman tyyppiSeminaari