Kuvaus
VTT Sip of Science -sarjan viimeisessä jaksossa torstaina 11.6. keskustellaan viisaammasta ruoantuotannosta. Miksi ruokakorimme sisältöä pitää muuttaa kasvipainotteisemmaksi? Mikä on solumaatalous? Voidaanko lihaa tuottaa kestävämmin? Apulaisprofessori Hanna Tuomisto Helsingin yliopistosta ja VTT:n elintarvikeasiantuntijat Emilia Nordlund ja Kaisu Honkapää keskustelevat aiheesta. Tervetuloa mukaan kahvitauolle klo 14Aikajakso | 11 kesäk. 2020 |
---|---|
Tapahtuman otsikko | VTT Sip of Science: Kohti viisasta ruoantuotantoa – mitä tulevaisuuden ruokakorissa on? |
Tapahtuman tyyppi | Muu |
Tunnustuksen arvo | Kansallinen |
Asiakirjat ja linkit
Tähän liittyvä sisältö
-
Projektit
-
Viljelty liha eläintenjälkeisessä biotaloudessa - ihmisten ja tuotantoeläinten muuttuvat suhteet
Projekti: Rahastot ja säätiöt
-
Environmental impacts of cultured meat
Projekti: Tutkimusprojekti
-
Assessing the potential of novel food production technologies to improve the environmental sustainability of food systems
Projekti: Helsingin yliopiston kolmivuotinen tutkimushanke