Kohti viisasta ruoantuotantoa – mitä tulevaisuuden ruokakorissa on?

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

Kuvaus

VTT Sip of Science -sarjan viimeisessä jaksossa torstaina 11.6. keskustellaan viisaammasta ruoantuotannosta. Miksi ruokakorimme sisältöä pitää muuttaa kasvipainotteisemmaksi? Mikä on solumaatalous? Voidaanko lihaa tuottaa kestävämmin? Apulaisprofessori Hanna Tuomisto Helsingin yliopistosta ja VTT:n elintarvikeasiantuntijat Emilia Nordlund ja Kaisu Honkapää keskustelevat aiheesta. Tervetuloa mukaan kahvitauolle klo 14
Aikajakso11 kesäk. 2020
Tapahtuman otsikkoVTT Sip of Science: Kohti viisasta ruoantuotantoa – mitä tulevaisuuden ruokakorissa on?
Tapahtuman tyyppiMuu
Tunnustuksen arvoKansallinen