Kotka Maritime Research Centre / Meriturvallisuuden ja -liikenteen tutkimuskeskus Merikotka (Ulkoinen yksikkö)

Aktiviteetti: JäsenyystyypitJäsenyys tai muu rooli tutkimusverkostossa

Kuvaus

Jäsenyys poikkitieteellisessä, usean eri korkeakoulun tutkijoiden muodostamassa tutkimusyhteisössä

Kotka Maritime Research Centre (KMRC) is a research centre in Kotka formed by combining the expertise of leading Finnish universities and research institutes in the fields of maritime transport and logistics, maritime safety and the marine environment. KMRC operates in close collaboration with the maritime industry, universities, institutes, authorities and organisations both nationally and internationally.

Tutkija. Vuonna 2014 myös verkoston viestintätyöryhmän ja strategiatyöryhmän jäsen.

Body affiliation: Tutkija
Aikajakso2006
PidettyKotka Maritime Research Centre / Meriturvallisuuden ja -liikenteen tutkimuskeskus Merikotka, Suomi
Tunnustuksen arvoKansainvälinen