MENTORING PH.D. DEGREE STUDENT

Glover, E. K. (Muu rooli (kuvaile kentässä "Roolin kuvaus ja lisätiedot"))

Aktiviteetti: TutkimustyypitTohtoriohjelman varajohtaja tai muu merkittävä tehtävä tohtoriohjelmassa

Kuvaus

Provided academic guidance in the design of rigorous research project, in methodological and technical aspects of the Ph.D. Dissertation. Also, involved in reviewing earlier drafts of the candidate's scientific monograph. The student successfully defended his Ph.D. dissertation on August 26, 2015.

Mentoring Ph.D. Degree Student: Provided academic guidance in the design of rigorous research project, in methodological and technical aspects of the Ph. D. Dissertation. Also, involved in reviewing earlier drafts of the scientific monograph.

Title of thesis: EDUCATION EXPERTS’ PERCEPTIONS OF THE GHANAIAN LANGUAGE POLICY AND ITS IMPLEMENTATION
Aikajakso20132014
TutkittavaOsei Twumasi Ankrah