Kuvaus
Working group member of the NNR6 (Nordic Nutrition Recommendation 2022)Aikajakso | 21 maalisk. 2019 → … |
---|---|
Pidetty | Nordic Nutrition Recommendation project 2022 |
Tunnustuksen arvo | Kansainvälinen |
Tähän liittyvä sisältö
-
Aktiviteetit
-
Viikin seniorikandien tapaaminen
Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypit › Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
-
Elintarviketieteiden seuran seminaari
Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypit › Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
-
Pohjoismaiset ravitsemussuositukset 2023, esitys MMM ruokajärjestelmäseminaarissa
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
From researchers' desks to the benefit of society and support in decision-making, keynote
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
Mitä kuuluu kansallisille ravitsemussuosituksille?, luento Maa- ja kotitalousnaisten ruoka-asiantuntijoille
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset ja kansallisten suositusten päivittäminen, kutsuesitelmä AMKO:n syysseminaarissa
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
Translating evidence into policy - the Nordic Nutrition Recommendations, presentation in NC2024, Ireland
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
Kohti kestävämpää ja terveellisempää kansanravitsemusta, luento Yliopistoyhteistyöllä kestävän ja terveellisen ruoan innovaatioihin-tapahtumassa
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
Uudet Pohjoismaiset ravitsemussuositukset, kutsuesitelmä Pohjanmaan ammattikeittitöosaajille
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
Pohjoismaiset ravitsemussuositukset, kutsuesitelmä
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
Oispa onneks joka muru - kohti ihmisten ja planeetan hyvinvointia, juhlaluento
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
Liha pohjoismaisissa ravitsemussuosituksissa ja kansallisten suositusten päivittäminen. Esitelmä lihan kestävyyskriteerityöryhmässä MMM
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset, esitys GERY ravitsemusfoorumissa
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
Ovatko ruokasuositukset piilotettua maatalouspoliittista pakko-ohjausta, ideologispohjaista hörhöilyä vai tiedepohjaisia ja valinnanvapauksia tarjoavia?, Studia generalia-luento
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
Pohjoismaiset ravitsemussuositukset
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
Ravitsemussuositukset uudistuvat – mikä muuttuu?, Elintarvikepäivä 2024
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
Ympäristönäkökulma uusissa ravitsemussuosituksissa, Esitelmä LUKE:n seminaarissa
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
Dietary recommendations – how are they made? Luento Tampereen yliopiston jatko-opiskelijiden kurssilla
Aktiviteetti: Muiden aktiviteettien tyypit › Tyypit: Muut aktiviteetit - Muu opetustyö
-
Muuttuvat ravitsemussuositukset - kestävää & terveellistä, puheenvuoro Atrian tulevaisuuspäivässä
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
Palkokasvien lisääminen ruokavalioon, kommenttipuheenvuoro
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
Dietary recommendations – how are they made?, luento terveystieteiden jatko-opiskelijoille
Aktiviteetti: Muiden aktiviteettien tyypit › Tyypit: Muut aktiviteetit - Muu opetustyö
-
Towards evidence-based sustainable public health nutrition, luento Beyond the Belly-sarjassa
Aktiviteetti: Muiden aktiviteettien tyypit › Tyypit: Muut aktiviteetit - Muu opetustyö
-
Eat@work-hankkeen loppuseminaari, kutsuttu puhuja
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
Transitioning to diets adhering to the new Nordic nutrition recommendations (NNR2023): nutrient adequacy and environmental impacts, oral presentation in ICDAM2025
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
Kestävä ravitsemus, luento planetaarisen terveyden kurssilla
Aktiviteetti: Muiden aktiviteettien tyypit › Tyypit: Muut aktiviteetit - Muu opetustyö
-
Sustainability in consumer-oriented industries: the food and textile industries, panel discussion at the Aalto University School of business
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
Kansallisten ravitsemussuositusten päivittäminen, seminaariesitys
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
Pohjoismaiset ja kansalliset ravitsemussuositukset väestön ja ympäristön hyväksi, Studia Generalia Valtiokonttori
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
Kansalliset ravitsemussuositukset julkiseen kuulemiseen, sidosryhmätilaisuus
Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypit › Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
-
Launch: Nordic Nutrition Recommendations 2023
Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypit › Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
-
Lehtileikkeet
-
Ravitsemussuositukset; podcast-haastattelu
Lehdistö/media
-
Kunnon ihminen, haastattelu HS
Lehdistö/media
-
Julkaisut
-
Ekologinen kestävyys osaksi pohjoismaisia ravitsemussuosituksia, SRY blogi
Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Muu artikkeli › Tieteellinen
-
Uudistetut pohjoismaiset ravitsemussuositukset
Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Ammatillinen
-
The Nordic Nutrition Recommendations 2022-prioritisation of topics for de novo systematic reviews
Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Katsausartikkeli › vertaisarvioitu
-
Nordic nutrition recommendations 2023
Tutkimustuotos: Kirja/raportti › Kirja › Tieteellinen › vertaisarvioitu
-
Pohjoismaiset ravitsemussuositukset uudistuvat
Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Yleistajuinen
-
Terveellistä ja kestävää
Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Yleistajuinen
-
Tietoaineistot