Philosophy and Food

  • Nagatsu, M. (Puheenjohtaja)
  • Toppinen, T. M. M. (Puhuja: esitelmän pitäjä)
  • Mäkelä, J. (Puhuja: esitelmän pitäjä)
  • Susanne Uusitalo (Puhuja: esitelmän pitäjä)
  • Helena Siipi (Puhuja: esitelmän pitäjä)
  • Saana Jukola (Puhuja: esitelmän pitäjä)

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Kuvaus

The overall organization and implementation of this course, as well as its potential to attract students from the participating institutions, builds upon the successful experience of previous courses (2013-14, 2014-15, 2015-16) of the Nordic-Baltic Philosophy Symposia.
Aikajakso2 toukok. 20184 toukok. 2018
Tapahtuman tyyppiKurssi
SijaintiHelsinki, Suomi
Tunnustuksen arvoKansainvälinen