Queer Theology: Gender and Sexuality as Historical Problems - SKY PhD Course, University of Helsinki

Sorainen, A. (Puhuja: vastaväittäjä), Nissinen, M. (Järjestäjätoimikunnan puheenjohtaja), Ken Stone (Puhuja: vastaväittäjä), Alanko, V. (Puhuja: esitelmän pitäjä), Kinnunen, M. (Puhuja: esitelmän pitäjä)

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Kuvaus

QUEER THEOLOGY: READING GENDER AND SEXUALITY AS HISTORICAL PROBLEMS (5 ECTS) – SKY doctoral course at the University of Helsinki, 23-24 March 2020.

Course teachers: Prof. Ken Stone (Chicago Theological Seminary), Dr. Antu Sorainen (University of Helsinki) and Prof. Martti Nissinen (University of Helsinki)
Course organizer: Prof. Martti Nissinen (University of Helsinki)

The course is organized by the University of Helsinki Doctoral Programme in Gender, Culture, and Society (SKY).
Aikajakso23 maaliskuuta 202024 maaliskuuta 2020
Tapahtuman tyyppiKurssi