Siirry päänavigointiin
Siirry hakuun
Siirry pääsisältöön
Helsingin yliopisto Etusivu
English
Svenska
Suomi
Etusivu
Henkilöt
Julkaisut
Projektit
Tutkimusinfrastruktuurit
Tutkimusyksiköt
Tietoaineistot
Aktiviteetit
Palkinnot
Lehtileikkeet
Haku asiantuntemuksen, nimen tai kytköksen perusteella
Reducing food loss at the beginning of supply chain - Case study: Paulig
Roitto, M.
(Puhuja)
Maataloustieteiden osasto
Kasvintuotantotieteet
Kestävyystieteen instituutti (HELSUS)
Tulevaisuuden kestävät ruokajärjestelmät
Aktiviteetti
:
Puhe- tai esitystyypit
›
Suullinen esitys
Aikajakso
27 lokak. 2021
Tapahtuman otsikko
SCIENCE AND BUSINESS IN DIALOGUE: Ruokahävikki alkutuotannossa - Case Paulig
Tapahtuman tyyppi
Seminaari
Sijainti
Helsinki
Tunnustuksen arvo
Kansallinen
Tähän liittyvä sisältö
Projektit
Ruokahävikin vähentäminen Pauligin toimitusketjun alkupäässä
Projekti
:
Tutkimusprojekti