Repurposing the university to tackle the climate emergency

Ollinaho, O. (Puhuja: puheenjohtaja), Gills, B. (Puhuja: pääpuhuja (keynote)), Böhling, T. (Puhuja: pääpuhuja (keynote)), Hagolani-Albov, S. (Järjestäjätoimikunnan sihteeri), Saana Maarit Hokkanen (Järjestäjätoimikunnan jäsen)

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitPublic Talks

Kuvaus

The event "(Re)purposing the university to tackle the climate emergency" organized by HELSUS and EXALT (Global Extractivisms and Alternatives Initiative, www.exalt.fi) was held in the Think Corner. The event was a first of its kind to discuss what the Climate Emergency implies for the University of Helsinki and what it could do to tackle it. The dialogue between panelists Professor Barry Gills, Vice-Rector Tom Böhling, and student-activitst Laura Kolehmainen was facilitated by Dr. Ossi I. Ollinaho. Sophia Hagolani-Albov and Saana Hokkanen were seminal in organizing the event.
Aikajakso16 tammikuuta 2020
Tapahtuman tyyppiSeminaari