Kotze, D. (Vieraileva tutkija)

Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypitAkateeminen vierailu toiseen organisaatioon

Kuvaus

Setup of a global experiment on litter decomposition and soil characteristics in urban landscapes

Help in the setup of a global experiment in city environments, sponsored by the NSF, USA. Cities involved: Delaware (USA), Budapest (Hungary), Helsinki & Lahti (Finland), Potchefstroom (South Africa). Study litter decomposition and soil characteristics in four urban environments of varying levels of management and disturbance.
Aikajakso1 joulukuuta 2013 - 10 joulukuuta 2013
VieraillaanSchool of Environmental Sciences and Development, North-West University (Potchefstroom Campus)
Tunnustuksen arvoKansainvälinen