Simposio Relaciones Bilaterales entre Finlandia y el Mundo Hispano: Vida Laboral

Hernandez Reyes, G. (Järjestäjätoimikunnan jäsen), Chavez Turro, J. D. L. M. (Järjestäjätoimikunnan jäsen)

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Kuvaus

Symposiumin ideoiminen ja järjestäminen, yhteyshenkilöinä toimiminen, tapahtumasta tiedottaminen yliopiston sisäisesti ja ulkopuolella.

15.2 Helsingin Yliopiston kielikeskuksessa pidettiin espanjankielinen symposiumi espanjankielisen maailman Suomi-suhteista ja työelämänäkymistä. Tilaisuudessa puhuivat Espanjan, Meksikon, Kuuban, Kolumbian ja Argentiinan suurlähettiläät. Kielikeskuksen opiskelijoita täynnä olevassa juhlasalissa kaikki suurlähettiläät painottivat espanjan kielen tärkeyttä. Espanja on kiinan jälkeen maailman toiseksi puhutuin äidinkieli, ja laajimmin levinnein kieli englannin jälkeen. Suurlähettiläät korostivat Suomen ja espanjankielisen maailman välisiä taloudellisia ja kulttuurisia suhteita sekä näiden suhteiden tärkeyttä lähitulevaisuudessa.

Opiskelijoiden ajatuksia symposiumista voi lukea symposiumin blogista (http://blogs.helsinki.fi/vidalaboral/).
Aikajakso15 helmikuuta 2016
Tapahtuman tyyppiMuu