Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton tutkijoiden ja opettajien jaosto (jaosto V) (Ulkoinen yksikkö)

Eskelinen, J. (Asiantuntijajäsen)

Aktiviteetti: JäsenyystyypitJäsenyys tai muu rooli tutkimusverkostossa

SKTL:n V jaoston yhteyshenkilö Helsingin yliopistossa

"Jotta ympäri Suomea sijaitsevat kääntäjiä ja tulkkeja kouluttavat yliopistolaitokset voisivat olla mukana yhteistyössä, niistä on valittu jaostoon yhteyshenkilöt. Yhteyshenkilön tehtäviin kuuluu mm. huolehtia tiedonkulusta liiton/jaoston ja yliopiston/opiskelijoiden välillä sekä osallistua symposiumin järjestelyihin soveltuvin osin, ns. ulkopiirin jäsenenä. Tehtäviin kuuluu myös KäTu-symposiumiin lähetettyjen abstraktien lukeminen ja hyväksyminen. Syksyllä 2014 sovittiin myös, että yhteyshenkilöt huolehtivat lisäksi siitä, että jaosto muistaa jäsentensä tohtorinväitöksiä."

Body affiliation: yhteyshenkilö
Aikajaksotammikuuta 2014 - 31 joulukuuta 2015
PidettySuomen kääntäjien ja tulkkien liiton tutkijoiden ja opettajien jaosto (jaosto V), Suomi