The Faculty committee for research-oriented postgraduate education (Ulkoinen yksikkö)

Satu Olkkola (Asiantuntija)

Aktiviteetti: JäsenyystyypitJäsenyys tai muu rooli kansallisessa/kansainvälisessä komiteassa, toimikunnassa tai hallituksessa

PhD Studies Coordinator in The Faculty of Veterinary Medicine

Between 1.9.2008 and 31.12.2009 I worked as a part-time PhD studies coordinator in the Faculty of Veterinary Medicine. My duties included informing students about courses, grants and other relevant matters through a mailing list, organizing courses and giving general advice related to post-graduate studies and co-operating with the other coordinators in the Viikki campus area within the pilot project CourseRake. I also attended the monthly meetings of the Faculty committee for research-oriented postgraduate education.

Body affiliation: advisor
Aikajakso1 syyskuuta 200831 joulukuuta 2009
PidettyThe Faculty committee for research-oriented postgraduate education