The Origins of Religion in Philosophy, Theology and Religious Studies. 5th NORDIC CONFERENCE IN PHILOSOPHY OF RELIGION, 8th-11th JUNE 2015, University of Helsinki

Koistinen, T. (Järjestäjätoimikunnan puheenjohtaja)

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Kuvaus

The conference is organized by Nordic Society for Philosophy of Religion in conjunction with the Centre of Excellence Reason and Religious Recognition (University of Helsinki and Academy of Finland), the Helsinki Collegium for Advanced Studies, the Faculty of Theology in University of Helsinki and the project Philosophy of religion and the method of philosophy in the Department of Systematic Theology in University of Helsinki.
Aikajakso8 kesäkuuta 201511 kesäkuuta 2015
Tapahtuman tyyppiMuu