Siirry päänavigointiin
Siirry hakuun
Siirry pääsisältöön
Helsingin yliopisto Etusivu
English
Svenska
Suomi
Etusivu
Henkilöt
Julkaisut
Projektit
Tutkimusinfrastruktuurit
Tutkimusyksiköt
Tietoaineistot
Aktiviteetit
Palkinnot
Lehtileikkeet
Haku asiantuntemuksen, nimen tai kytköksen perusteella
The Role of Social Norms in Sustainable Food Choices: An Examination in Six Workplace Restaurants
Salmivaara, L.
(Puhuja)
Taloustieteen osasto
Kestävyystieteen instituutti (HELSUS)
Kuluttajaekonomia
Aktiviteetti
:
Puhe- tai esitystyypit
›
Suullinen esitys
Kuvaus
Aikajakso
29 elok. 2017
→
1 syysk. 2017
Tapahtuman otsikko
XV EAAE Congress: Towards Sustainable Agri-Food Systems: Balancing between Markets and Society
Tapahtuman tyyppi
Konferenssi
Sijainti
Parma, Italia
Näytä kartalla
Tunnustuksen arvo
Kansainvälinen
X