Viesti ry Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö (Ulkoinen yksikkö)

Hytönen, A. (Hallituksen jäsen)

Aktiviteetti: JäsenyystyypitJäsenyys tai muu rooli kansallisessa/kansainvälisessä komiteassa, toimikunnassa tai hallituksessa

Viesti ry:n hallituksen varajäsen

Viesti ry on akavalainen etujärjestö, joka tarjoaa ainoana viestinnän ammattijärjestönä tukea ja työsuhdeturvaa viestinnän ja tiedotuksen ammattilaisille sekä alaa opiskeleville. Toiminnan tarkoituksena on valvoa jäsenten palkkausta, työ- ja virkasuhteeseen liittyviä ammatillisia, yhteiskunnallisia ja koulutuksellisia etuja, edustaa jäseniä yhteisesti koskevissa kysymyksissä ja edistää ammatillista yhteenkuuluvuutta ja keskinäistä yhteistyötä sekä edistää alan arvostusta.

Jäseniksi hyväksytään päätoimisesti tiedotus- ja viestintätehtävissä toimivat sekä alaa opiskelevat.

Viesti ry:n hallituksen varajäsen
    Aikajakso20132015