Description of our research and its achievements - in HY Lääket tdk tiedote 28.11.2019. Name of article: "Helsingin yliopiston tutkijoiden kehittämä uusi menetelmä tarjoaa mahdollisuuden keliakian pikadiagnostiikkaan." Uutisointi (mm): STT, Yle, MTV Uutiset, Helsingin sanomat, Lääkärilehti, Mediuutiset.

Lehdistö/media

Kuvaus

Description of our research and its achievements - in HY Lääket tdk tiedote 28.11.2019. Name of article: "Helsingin yliopiston tutkijoiden kehittämä uusi menetelmä tarjoaa mahdollisuuden keliakian pikadiagnostiikkaan." Uutisointi (mm): STT, Yle, MTV Uutiset, Helsingin sanomat, Lääkärilehti, Mediuutiset, ym.

Aikajakso28 marraskuuta 2019

Osallistuminen mediassa

Osallistuminen mediassa

• NimiDescription of our research and its achievements in HY Lääket tdk tiedote 28.11.2019.
    Tunnustuksen arvoKansallinen
    MediatyyppiIlmestynyt painettuna