Kuvaus

Dosentti - a programme concerning science, culture, and politics. Host: Arto Luukkanen/Guest: Ma, Capt. Atte Kaleva, theme: "Salafi-Islamic Terrororism and the Situation at the Gulf Region". 26th of November 2019.

Aihe

Aikajakso26 marraskuuta 2019

Osallistuminen mediassa

Osallistuminen mediassa

• NimiDosentti - TV-programme for science, culture and politics. Hosting Arto Luukkanen
    Tunnustuksen arvoKansallinen
    Medianimi / kanavaAlfa-tv
    MediatyyppiTelevisio
    Kesto / pituus / koko26 minutes
    MaaSuomi
    Julkaisupäivämäärä26/11/2019
    KuvausDosentti - a programme concerning science, culture, and politics. Host: Arto Luukkanen/Guest: Ma, Capt. Atte Kaleva, theme: "Salafi-Islamic Terrororism and the Situation at the Gulf Region". 26th of November 2019.
    Tuottaja / kirjoittajaMikko Peippo
    HenkilötArto Luukkanen