Lehdistö/media

Aikajakso5 heinäkuuta 2017

Käsittely mediassa

Käsittely mediassa

• NimiForskare: Den politiska kulturen i Finland är lugnare och rakare, men också slappare
    Tunnustuksen arvoKansainvälinen
    Medianimi / kanavaSveriges Radio / Sisuradio
    MediatyyppiVerkko
    MaaRuotsi
    Julkaisupäivämäärä05/07/2017
    KuvausDen politiska kulturen i Finland är lugnare och mer direkt, medan man i Sverige är mer konsensusinriktad. Det hävdar Henrik Meinander, professor i historia vid Helsingfors universitet samt Anu Koivunen professor i filmvetenskap vid institutionen för mediestudier vid Stockholms universitet.
    Tuottaja / kirjoittajaVeronica Karlsson & Elin von Wright
    URL-osoitesverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=185&artikel=6733168