Lehdistö/media

Osallistuminen mediassa

• NimiLaittomiksi leikatut
    Tunnustuksen arvoKansallinen
    Medianimi / kanavaYliopisto (lehti)
    MediatyyppiIlmestynyt painettuna
    Kesto / pituus / koko1 page
    MaaUnknown
    Julkaisupäivämäärä26/10/2018
    Tuottaja / kirjoittajaEeva Karmitsa
    HenkilötTeemu Teeri
  • NimiGen­ome-edit­ing scis­sors will re­volu­tion­ise plant breed­ing, yet a pro­fessor fears EU countries will get side-tracked
    Tunnustuksen arvoKansainvälinen
    Medianimi / kanavaUniversity of Helsinki/News
    MediatyyppiVerkko
    MaaUnknown
    Julkaisupäivämäärä29/09/2018
    KuvausGenome-editing is the most significant change in plant breeding since gene transfer, which was introduced in the 1990s. Legislators are now taking a stand on the approach to two different methods of engineering the traits of plant species.
    Tuottaja / kirjoittajaInterview by Eeva Karmitsa
    URL-osoitehttps://www.helsinki.fi/en/news/life-science-news/genome-editing-scissors-will-revolutionise-plant-breeding-yet-a-professor-fears-eu-countries-will-get-side-tracked
    HenkilötTeemu Teeri