Hack for Society -hankkeen tiimit

MaaUnknown
    Julkaisupäivämäärä12/09/2017
    KuvausSaavutettava viestintä

Vieraskielisten helsinkiläisten osuus kasvaa. Lisäksi kaikki helsinkiläiset eivät sairauden tai vamman vuoksi pysty osallistumaan täysivaltaisesti kaupungin toimintaan. Saavutettava viestintä on keskeistä osallisuuden ja yhdenvertaisuuden lisäämisessä. Tiimi pohtii, millaisiin viestinnän tapoihin kaupungin tulisi tarttua parantaakseen vuorovaikutusta.

Tiimissä ovat mukana tutkijat Maija Hirvonen ja Tuija Kinnunen, kaupunginvaltuutettu Risto Rautava, valtio-opin opiskelija Saimi Vesalainen ja sosiaalityötä opiskeleva Noora Kivioja.

“Viestinnän saavutettavuuten liittyy monia ongelmia, joita kaupunki ei ehkä ole vielä ottanut riittävän vakavasti. Kyse on kaikkien kaupunkilaisten mahdollisuudesta osallistua.”
    URL-osoitehackforsociety.fi/portfolio/tiimit/
    HenkilötTuija Kinnunen, Maija Hirvonen