Helsingin Sanomat, Kuukausiliite, feature-juttu: Paremman väen ruokaa. Historioitsija nousee palvelijanportaita keittiöönsä ja kertoo, miten porvariston harvinaisesta herkusta tuli kansalliskala.

Lehdistö/media

Aikajakso7 maaliskuuta 2020

Käsittely mediassa

1

Käsittely mediassa

  • NimiHelsingin Sanomat, kuukausiliite, feature-jurru: Paremman väen ruokaa Historioitsija nousee palvelijanportaita keittiöönsä ja kertoo, miten porvariston harvinaisesta herkusta tuli kansalliskala.
    Tunnustuksen arvoKansallinen
    Medianimi / kanavaHelsingin Sanomat, kuukausiliite
    MediatyyppiIlmestynyt painettuna
    MaaUnknown
    Julkaisupäivämäärä07/03/2020
    URL-osoitehttps://www.hs.fi/kuukausiliite/art-2000006428812.html
    HenkilötLaura Kolbe