Helsingin sanomat: Täällä korkeasti koulutettu luova luokka asuu – HS:n hakukone laittaa pääkaupunki­seudun alueet järjestykseen niiden talous­kasvua ruokkivien tekijöiden mukaan

Lehdistö/media

Helsingin sanomien artikkeli

Aihe

Aikajakso6 tammikuuta 2019

Osallistuminen mediassa

Osallistuminen mediassa

• NimiTäällä korkeasti koulutettu luova luokka asuu – HS:n hakukone laittaa pääkaupunki­seudun alueet järjestykseen niiden talous­kasvua ruokkivien tekijöiden mukaan
    Medianimi / kanavaHelsingin sanomat
    Kesto / pituus / koko2s.
    MaaSuomi
    Julkaisupäivämäärä06/01/2019
    KuvausEnsi kertaa on tutkittu kaupunginosittain, missä luova luokka pääkaupunkiseudulla viihtyy. Suvelan alue Espoossa voisi olla uusi Kallio, sanoo Helsingin yliopiston geotieteiden ja maantieteen laitoksen vieraileva tutkija Juho Kiuru.
    Tuottaja / kirjoittajaNoona Bäckren
    URL-osoitehttps://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005956403.html